مذکر ارسال بازیکن تراکتورسازی اخبار ورزشی و نتیجه های مسابقات

مذکر: ارسال بازیکن تراکتورسازی اخبار ورزشی و نتیجه های مسابقات

گت بلاگز اخبار پزشکی هشدار نسبت به شیوع بیماری در کلان‌شهرها ، احتمال مبتلا شدن به تب مالت بر اثر مصرف لبنیات سنتی

رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی کشور عزیزمان ایران گفت: استفاده از شیر های نجوشیده در تولید پنیر تبریزی و بستنی های کیلویی و قیفی دستگاهی، ویریوس تب مالت را به اف

هشدار نسبت به شیوع بیماری در کلان‌شهرها ، احتمال مبتلا شدن به تب مالت بر اثر مصرف لبنیات سنتی

احتمال مبتلا شدن به تب مالت بر اثر مصرف لبنیات سنتی/ هشدار نسبت به شیوع بیماری در کلان شهرها

عبارات مهم : ویروس

رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی کشور عزیزمان ایران گفت: استفاده از شیر های نجوشیده در تولید پنیر تبریزی و بستنی های کیلویی و قیفی دستگاهی، ویریوس تب مالت را به افراد انتقال یافته کرده و منجر به شیوع بیماریدر شهر ها می شود.

میزان نوشت: محمد حسین عزیزی در خصوص هشدارنسبت به شیوع تب مالت در کشور گفت: مصرف لبنیات سنتی از جمله مهم ترین عامل انتقال تب مالت هست. بر این اساس استفاده از شیر های نجوشیده و پنیر های تولید شده است به وسیله شیر باز و سنتی، ویروس تب مالت را انتقال یافته کرده و فرد مصرف کننده را آلوده به بیماری می کند.

وی افزود: فصل بهار شرایط جهت شیوع ویروس تب مالت فراهم است بنابراین رعایت نکات بهداشتی در این فصل امری مهم هست. درحالی که مصرف محصولات لبنی سنتی همچون پنیر تبریزی و شیرهای کیلویی در شهرها، به عاملی جهت انتقال بیماری از روستاها به شهر تبدیل شده است است .

هشدار نسبت به شیوع بیماری در کلان‌شهرها ، احتمال مبتلا شدن به تب مالت بر اثر مصرف لبنیات سنتی

رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی کشور عزیزمان ایران اظهار کرد: نجوشاندن شیر محلی و مصرف آن در هر نوع فرآیند غذایی، ویروس تب مالت را به آسانی انتقال یافته می کند. بنابر این باحرارت دادن شیر در فرآیند تولید ماست، ویروس تب مالت از بین رفته و احتمال انتقال بیماری از طریق ماست کم کردن می یابد.

عزیزی عنوان کرد: استفاده از شیر های سنتی و کیلویی در تولید انواع بستنی های سنتی، ذغالی، اسکوپ و قیفی دستگاهی که به صورت دستی و خارج از کارخانه های پاستوریزه تولید می شود، مقرون به صرفه هست. بنابراین به علت عدم توجه تولید کنندگان این نوع بستنی ها نسبت به حرارت دادن شیر های مورد استفاده در این مواد خوراکی، ویروس تب مالت به فرآورده تولید شده است انتقال یافته شده است و مصرف کنندگان را بیمار می کند.

رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی کشور عزیزمان ایران گفت: استفاده از شیر های نجوشیده در تولید پنیر تبریزی و بستنی های کیلویی و قیفی دستگاهی، ویریوس تب مالت را به اف

رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی کشور عزیزمان ایران گفت: با توجه به زیاد کردن شیوع ویروس تب مالت در فصل بهار و هشدار های اخیر وزارت بهداشت نسبت به زیاد کردن تعداد افراد مبتلا به این بیماری توصیه می شود در شرایط فعلی از خوردن شیر، پنیر های باز و تبریزی، بستنی سنتی، قیفی دستگاهی و انواع اسکوپ ها خودداری شود.

عزیزی در ادامه گفت: در حال حاضر بسیاری از مردم بر اساس تصورات اشتباه مرسوم شده است مصرف لبنیات سنتی را مفیدتر از محصولات لبنی کارخانه ای و پاستوریزه می دانند و بر این عقیده پافشاری می کنند که استفاده از محصولات ارگانیک می تواند فایده های لبنیات را بیش از محصولات کارخانه ای به بدن انتقال یافته کند در حالی که استفاده از لبنیات سنتی ناقل ویروس تب مالت بوده و سلامت جامعه را به خطر می اندازد.

وی در آخر افزود: نگهداری پنیر در آب و نمک جهت بیش از 1/5 ماه احتمال انتقال ویروس تب مالت را در این محصول کم کردن می دهد براین اساس استفاده از نمک در تولید پنیر نمی تواند به طور صد درصد این ویروس را نابود کرده و منجر به تائید سلامت مواد غذایی شود.

هشدار نسبت به شیوع بیماری در کلان‌شهرها ، احتمال مبتلا شدن به تب مالت بر اثر مصرف لبنیات سنتی

واژه های کلیدی: ویروس | انتقال | لبنیات | بیماری | محصولات | استفاده | مواد غذایی | اخبار پزشکی


دانلود فایل ها

نویسنده : getblogs